Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکصد و نهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان زنجان با دستور جلسه ارائه گزارش پایش ملی کشور، نام گذاری روز شهر مرکز استان و تعیین تقویم یکساله جلسات شورای فرهنگ عمومی استان با حضور امام جمعه، استاندار، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان و جمعی از اعضای این شورا در دفتر امام جمعه زنجان تشکیل شد.

در این جلسه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان بعد از استماع گزارش پایش ملی فرهنگ که به صورت ملی و توسط موسسه رصدی بینا تهیه شده بود، گفت: در کارگروه مشورتی که ذیل شورای فرهنگ عمومی استان تشکیل می‌شود، می‌توان به تحلیل داده‌ها در موضوعات فرهنگی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسنی می گوید:  تعیین روز شهر مرکز هر استان در شورای فرهنگ عمومی به استان‌ها ابلاغ شده است؛ برای این منظور یک نام برای مرکز شهر به مدت سه سال تعیین می‌شود.

در ادامه استاندار زنجان گفت: تعدادی از موضوعات احصاء شده در نقشه مهندسی فرهنگی جامع هستند و در صورت نیاز می‌تواند با مسائل بومی زنجان جایگزین شود و یا اینکه برش استانی آن را تعیین کرد.

او می گوید: تشکیل اتاق وضعیت در استان زنجان و جمع آوری داده‌های مربوط به حوزه‌های فرهنگ امری ضروری است، براساس این داده‌ها می‌توانیم در زمینه پنج مسئله نقشه مهندسی فرهنگی نیز با سرعت بیشتری به جلو حرکت کنیم.

استاندار زنجان گفت: همراهی دستگاه‌های متولی در ارائه داده‌های فرهنگی جمع آوری شده در سنوات گذشته بسیار مهم است و این داده‌ها باید در اختیار اتاق وضعیت استان قرار گیرد تا از دوباره کاری جلوگیری شود.

او می گوید: وظیفه دستگاه‌های متولی در نقشه مهندسی فرهنگی مشخص شده است، گفت: برای مشکلات اقتصادی راه حل هست، ولی در حوزه فرهنگی نیاز به کار سخت و راهکار‌های عملیاتی است.

امام جمعه زنجان نیز در سخنانی به اقدامات انجام شده در سنوات گذشته و شناسایی ۲۰ نقطه قوت و ۲۰ نقطه ضعف در استان زنجان اشاره کرد و گفت: با مطالعات و تمرکز بر این نقاط مسئله فرهنگی تدوین شود.

آیت الله خاتمی گفت: روز شیخ الاشراق مصادف با هشتم مردادماه به عنوان روز استان زنجان به ثبت رسیده است، ولی متاسفانه از تقویم حذف شده و برای نامگذاری روز شهر زنجان نیز گزینه‌ای مناسبت‌تر از شهید مجید شهریاری که افتخاری برای شهر زنجان است، مناسب نمی‌بینم.

او می گوید: شخصیت‌های علمی و نخبه‌های فراوانی در شهر زنجان برای نامگذاری روز استان وجود دارد، ولی به دلیل  دیدگاه‌های فلسفی و آثار ماندگار شناخته شده شیخ شهاب الدین سهروردی این نام برازنده استان است.

مدیر موسسه بینا نیز در سخنانی با اشاره به بررسی‌های انجام شده در خصوص میزان مصرف اینترنت در کشور اشاره کرد و گفت: ۷۳ درصد جمعیت کشور از اینترنت استفاده می‌کنند و ۲۷ درصد از آن استفاده نمی‌کنند.

هادی نیا با اشاره به اینکه این رژیم مصرف به میزان تحصیلات مرتبط است، گفت: میزان مصرف اینترنت درجامعه دانشگاهی به ۹۷ درصد و در افراد کم سواد و بی سواد به ۳۰ درصد می‌رسد.

به گفته او یکی از مهمترین یافته‌ها از این داده‌ها نشان می‌دهد امروز در ارتباط با میزان مصرف اینترنت و سایر کالا‌های فرهنگی در دسترس تفاوتی در جامعه شهری و روستایی وجود ندارد.

این محقق با اشاره به اینکه آمار‌ها نشان می‌دهد که هر خانواده ماهانه بیش از ۱۰۰ هزار تومان برای اینترنت هزینه می‌کند، گفت: این تحقیقات نشان می‌دهد که میزان مصرف اینترنت به میزان درآمد بستگی ندارد بلکه به میزان تحصیلات و نیاز افراد بستگی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهید شهریاری روز زنجان میزان مصرف اینترنت شورای فرهنگ عمومی استان زنجان داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۵۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر فرهنگ: فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود

به گزارش صدای ایران از ایرنا از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی بامداد چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در باکو عازم آذربایجان شد و جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه در آخرین روز از سفر خود از موزه تاریخ ادبیات شهر باکو بازدید کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه این بازدید ضمن برشمردن شخصیت‌های مشترک فرهنگی دو کشور گفت: به مفاخر بزرگ به عنوان زمینه‌های همگرایی بین دو کشور نگاه می‌کنیم؛ اینها جزو میراث مشترک فرهنگی ما به‌شمار می‌روند، ما قرن‌ها کنار یکدیگر زیست کردیم، این ظرفیت‌ها باید باعث افزایش برادری‌ها و همگرایی‌ها باشد نه اینکه موجب واگرایی شود.

وی با بیان اینکه هر کس تلاش کند تا این بزرگان را دست مایه واگرایی قرار دهد حتما دچار اشتباه راهبردی و خطای محاسباتی شده است، افزود: به میراث مشترک فرهنگی با کشور‌های همسایه به عنوان میراث مشترک تاریخی نگاه می‌کنیم و به آنها می‌بالیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: علاقه‌مند هستیم برای این مشاهیر فیلم‌های مشترک تولید کنیم؛ در ترکمنستان برای مختومقلی فراغی همین کار را می‌کنیم، در پاکستان نیز برای اقبال لاهوری کاری را در دست اقدام داریم؛ در سفر هفته گذشته به پاکستان برادران و خواهران پاکستانی به ویژه در شهر لاهور از این موضوع استقبال کردند.

اسماعیلی با بیان اینکه همه اشعار نظامی به زبان فارسی است و میراث مشترکی بین دو کشور به‌شمار می‌رود، افزود: امیدواریم ساخت مجموعه جدیدی را برای حکیم نظامی آغاز می‌کنیم؛ در همین راستا از همکارانم در وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان دعوت کردیم تا ما را در ساخت فیلم سینمایی در این باره کمک کنند.

موزه تاریخ ادبیات شهر باکو در قسمت قدیمی‌این شهر قرار دارد.

دیگر خبرها

  • شیراز؛ اولین شهر ایرانی که صاحب یک روز در تقویم شد
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران
  • وزیر فرهنگ: فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود
  • تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۵ اردیبهشت در زنجان
  • ایمانی پور به ارمنستان سفر کرد
  • آموزش و پرورش زیربنای پیشرفت کشور/ فرهنگ ثبت رسمی در مدارس ترویج شود
  • رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ارمنستان چه می‌کند؟
  • انتخاب دو روستای اردبیل به عنوان روستای «دوستدار کتاب» در کشور
  • وقتی «فرهنگ» در میدان «دیپلماسی» قد عَلَم می‌کند