Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@02:32:37 GMT

شهادت شهید شهریاری چه برکاتی برای کشور دارد؟

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۰۲۹۰۸

شهادت شهید شهریاری چه برکاتی برای کشور دارد؟

ایسنا/زنجان سرپرست معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج اساتید، برکات شهادت شهید شهریاری را در هفت محور تبیین کرد.

کیامرث جهانگیر ظهر امروز (۸ آذرماه) در یادواره شهید شهریاری که در سالن شهید مطهری دانشگاه آزاد زنجان برگزار شد، اظهار کرد: شهید به حقانیت اسلام و عناد دشمنان اسلام شهادت می‌دهد و طبق آموزه‌های قرآن، هر شهید با توجه به جایگاهی که در جامعه دارد، با شهادت خود ثمراتی را برای جامعه به ارمغان می‌‎آورد و برکات زیادی را برای مردم و آیندگان برجای می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در تبین شخصیت شهید مجید شهریاری، دانشمند هسته‌ای کشور ابراز کرد: شهید شهریاری از جایگاه بالایی در بین جوانان برخوردار بود. او در یک خانواده مذهبی به دنیا آمد. در دوران تحصیل خود بسیار موفق بود و با رتبه دوم کنکور وارد بهترین دانشگاه‌های کشور شد و لیسانس مهندسی الکترونیک را از دانشگاه امیرکبیر گرفت و سپس در رشته مهندسیش هسته‌ای در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه شریف قبول شد و دکتری مهندسی هسته‌ای را ادامه داد. همچنین با تلاش و پیگیری مفتخر به اخذ دکتری مهندسی شیمی شد.

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج اساتید، افزود: شهید شهریاری دلیل برجستگی‌های علمی که داشت به عنوان عضو هیئت علمی پذیرفته شد. با کار شبانه‌روزی و پیگیری موفق به اخذ دانشیاری در رشته مهندسی شیمی شد و به درجه پروفسوری در دانشگاه امیرکبیر در رشته مهندسی هسته‌ای نائل آمد.

وی یادآور شد: وی ضمن پیشرفت‌های علمی از نظر سلوک فردی و اجتماعی نیز دارای ابعاد معنوی عمیقی بود. زندگی ساده‌ای داشت در هنگام ازدواج مراسم خود را در سلف دانشگاه برگزار کرد که این موارد اخلاقی باید مورد توجه مردم و جوانان باشد. بعد مذهبی در حرکت اجتماعی و علمی ایشان موثر و او از جایگاه والای علمی و مذهبی در کشور برخوردار بود.

جهانگیر، ثمرات شهادت شهید شهریاری را در هفت محور توصیف کرد و گفت: یکی از این محورها به مظلومیت این دانشمند هسته‌ای مربوط است؛ چراکه او در طول زندگی نه با کسی دعوا و جنگ کرده و نه به کسی آسیب رسانده بود، روحیه‌ای آرام داشت و به همه محبت می‌کرد. کسانی که این مظلومیت را دیده‌اند به عناد و دشمنی جنایتکاران پی می‌برند.

وی تصریح کرد: دومین ویژگی حرکت علمی شهید شهریاری برای پیشرفت کشور بود. مهندسی هسته‌ای یکی از رشته‌های مهم در پیشرفت جهان امروز است، او طوری عمل کرد که با برطرف کردن نیازهای کشور، ایران را در قله‌های افتخار قرار دهد و همه باید برای ادامه این مسیر تلاش کنیم. سومین ویژگی در عملکرد شهید شهریاری کار جهادی است و او به طور مداوم کار می کرد. همچنین با توجه به اینکه مقام معظم رهبری سال‌ها است مسئله اقتصاد و تولید را محور شعار سال قرار دادند این دانشمند هسته‌ای توانست در مسیر تولید گام‌های موثری بردارد.

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج اساتید با اشاره به اینکه شهید شهریاری روحیه خوداتکایی داشت، ابراز کرد: او معتقد بود بدون اینکه به دیگران وابسته باشیم باید روی پای خود بایستیم، همچنان که در دانشگاه‌های داخل درس خواند و این شایستگی‌های خود را در دانشگاه‌های داخل به دست آورد و با تولیدات علمی شعار «ما می‌توانیم» را ثابت کرد. آنچه در تقابل با دشمنان به ما ضربه می‌زند، وابستگی است و برای رسیدن به استقلال و آزادی باید رشته‌های وابستگی را قطع کنیم. او با تلاش خود برای کشور این ثمره را به ارمغان آورد که باید خودکفا و کاهش واردات داشته باشیم.

وی اظهار کرد: شهید شهریاری با شهادت خود نشان داد که ما در جنگی سخت هستیم. دشمنان از طریق شبکه‌های ماهواره‌ای و مجازی سعی دارند که ذهن‌های مردم را خام کنند و جامعه‌ای تسلیم شده برای فروش کالاهای خود و استعمار به دست بیاورند. ما در جنگ هستیم و باید تهاجم فرهنگی را جدی بگیریم.

جهانگیر ادامه داد: شهید شهریاری یک شخصیت مذهبی و رفتارهای او متاثر از توکل به خدا و تمسک به دستورات تعالی‌بخش قرآن بود و توانست این چنین خدمات برای حل نیازهای کشور انجام دهد. اگر خوب دستورات اسلام را بفهمیم می‌توانیم در همه صحنه‌ها پیشرفت کنیم و به استقلال و آزادی برسیم.

وهب جعفری، رئیس بسیج اساتید استان زنجان نیز در این جلسه اظهار کرد: شهادت شهید شهریاری برای جامعه علمی کشور آبرو کسب کرد. تمسک این دانشمند هسته‌ای به اهل‌بیت(ع) باعث شد که مسائل بزرگ را به راحتی حل کند. سال بعد اولین همایش بررسی شخصیت علمی و معنوی شهید شهریاری را برگزار خواهیم کرد که اساسنامه جایزه ملی این همایش را تدوین شده و به دنبال مذاکره با وزارت علوم در این زمینه هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنجان استانی سیاسی شهید شهریاری بسيج اساتيد شهادت شهید شهریاری دانشمند هسته ای بسیج اساتید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۲۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ بیست و پنجم شوال سالروز شهادت مظلومانه رئیس مذهب جعفری ششمین امام شیعیان حضرت امام جعفرصادق (ع) است.

«ابوعبدالله جعفر بن محمد» (۸۳-۱۴۸ق) معروف به امام صادق(ع)، فرزند امام باقر و امام ششم شیعیان است. ایشان در سن ۳۱ سالگی به امامت رسید، مدت امامت آن حضرت ۳۴ سال و طول عمر ایشان ۶۵ سال بود.

امامت امام صادق همزمان با سال‌های پایانی حکومت بنی امیه و سال‌های ابتدایی حکومت بنی‌عباس بود.

از آنجا که در این سال‌ها حکومت بنی‌امیه رو به ضعف و سقوط می‌رفت، بنی‌عباس استقرار پیدا نکرده بودند و علاوه بر آن در ابتدای حکومت خود برای جلب نظر بیشتر منش سرکوب نداشتند، به امام صادق علیه السلام فرصتی دست داد که نهضت علمی و مذهبی بزرگی را شروع و مبانی علمی مکتب شیعه را محکم کند.

شخصیت امام صادق (ع) به اندازه‌ای جامع و برجسته است که اعلاوه بر شیعیان، عالمان و عارفان اهل تسنن نیز توجهی ویژه به آن حضرت داشته و برتری علمی و شخصیتی ایشان را ستوده و از آن حکایت‌ها نقل کرده‌اند.

سیره علمی امام صادق (ع) باعث شد تا مبانی اصیل اسلام به شکلی عقلانی و منطقی در جامعه گسترش پیدا کند و تأکیداتی که ایشان بر حفظ سنت پیامبر گرامی اسلام (ص) داشتند، باعث رشد و گسترش مبانی اصیل اسلام ناب شد.

امام جعفر صادق (علیه السلام) با تربیت شاگردانی دانشمند، ذخیره علمی بزرگی برای امت و گنجینه‌ای از علم و معرف از خود بجای گذاشت.

مرقد مطهر ایشان در قبرستان بقیع واقع در مدینه منوره در کنار قبر پدر، پدربزرگ و عمویش امام حسن مجتبی (علیه السلام) قرار دارد.

سالروز شهادت مظلومانه ششمین خورشید پرفروغ سپهر امامت و ولایت و رئیس مذهب جعفری، حضرت امام جعفر صادق علیه السلام را به تمامی مسلمانان جهان تسلیت می‌گوییم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بارش باران اخیر در پاوه از مرز ۱۰۰۰ میلی‌متر گذشت
  • شهادت رئیس مکتب تشیع تسلیت باد
  • ۲۵ شوال سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • در سفر رافائل گروسی به تهران موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • آیا در سفر گروسی موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • تشییع باشکوه پیکر شهید مرزبان در بانه + تصاویر
  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور
  • انتشار تصاویر و مستندات جدید از مرگ نیکا شاکرمی | رد قاطع ادعای تجاوز | ماجرای ادعای رها شدن جسد در اتوبان یادگار امام (ره) چیست؟!
  • 90 درصد «ناریا» با محوریت یک شهید هسته‌ای تصویربرداری شد